Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمود دستغیبی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه اعضای هیات مدیره دوره هشتم و نهم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر افزود: نوآوری همراه با افزایش کنترل و کیفیت سازی در حوزه نظام مهندسی ساختمان بسیار حائز اهمیت است اما چیزی که منجر پذیرش بهتر آن از سوی مردم می‏‌شود فرایندهای کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم باید احساس کنند با ورود به فرایند این کار دغدغه طولانی شدن روند پیش روی آنها قرار نگیرد تا بخوبی از فرایندهای این حوزه استقبال شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری بوشهر یادآورشد: پذیرش اجباری الزامات نظام مهندسی  توسط مردم بازخود خوبی برای سازمان ندارد و باید با فرهنگ‏‌سازی مردم بدون نیاز به حضور ناظر، خود را ناظر بر ساختمان خود فرض کنند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان در استان بوشهر نیز گفت: هیات مدیره دوره هشتم این سازمان بدون کمترین حاشیه ممکن توانست خدمات قابل توجهی به جامعه هدف سازمان ارائه کند.

سید سعید علم بلادی افزود: در طی سه سال گذشته سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر دستاوردهای قابل توجهی داشت که از اهم آنها می توان تعامل با اداره مالیاتی و تسویه بیش از ۱۶ میلیارد تومان بدهی سازمان به اداره مالیاتی بود.

وی ادامه داد: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر در راستای شفاف سازی مالی در سه سال پیاپی به عنوان نخستین سازمان نظام مهندسی ساختمان در کشور اقدام به حسابرسی کرد که استقبال خوب مهندسان از این موضوع و نبود کمترین مشکل خاصی  در روند بررسی اسناد مالی سازمان از مهم ترین دستاوردها در فرایند حسابرسی و ایجاد شفافیت در امور مالی سازمان بود.

علم بلادی اظهار کرد: در شاخص نوشتن بودجه نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر در کشور رتبه نخست را کسب کرد که در این بین شاید نکته قابل توجه بررسی و تایید این بودجه در کمترین زمان ممکن در کمیسیون بودجه شورای مرکزی سازمان اتفاق افتاد.

وی افزود: در مبحث شیوع کرونا که از اواخر سال ۹۸ رخ داد علی رغم همه تهدیدها فرصتی شد تا حدود۸۰ درصد از خدمات سازمان نظام مهندسی ساختمان این استان الکترونیکی و از مراجعه حضوری شهروندان  و مهندسان به سازمان به میزان بسیار زیادی کاسته شود.

علم بلادی اظهارداشت: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر در حال حاضر حدود پنج هزار و ۷۰۰ نفر عضو دارد که در تعامل و رایزنی صورت گرفته با بانک های عامل پرداخت تسهیلات به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اعضای سازمان محقق شد که براساس ارزیابی ها شمار دریافت کنندگان تسهیلات در این دوره نسبت به ادوار گذشته رشد پنج برابری تجربه کرده است.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بوشهر ویروس کرونا سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان

به گزارش خبرگزاری مهر، جامعه مامایی کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیأت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند.

در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی ترین رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه ای داشته است.

امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره مندی فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش ماماها در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت.

لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشورهای پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ماماه ای کشور مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد:

- اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به ماماهای عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان

- ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به ماماهای عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط ماما انجام می‌شود.

- ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین لیبر

- استاندارد سازی نیروی انسانی ماما برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین لیبر و زایمان و بهره مندی تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان

- فراهم شدن امکان حضور ماما همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی

- اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی.

در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

کد خبر 6095996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند