Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر از صدور مجوز سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی خبر داد و گفت: برای اجرا این طرح‌ها بیش از ۲۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، شناخت ظرفیت‌ها و استعدادها و برنامه‌ریزی برای افزایش تولید، اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری از مهمترین سیاست‌های دولت است که در این عرصه از سرمایه‌گذاران حمایت‌های ویژه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفع چالش‌های پیش‌روی سرمایه‌گذاران مورد توجه ویژه قرار دارد که در این حوزه پرداخت تسهیلات بانکی کم‌بهره و ارزان قیمت و امهال اقساط وام‌های پرداخت شده در دستور کار قرار دارد.

روستاها و مناطق عشایری کانون تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی است

روستاها و مناطق عشایری که به‌عنوان کانون تولید محسوب می‌شود که متناسب با نیازها و توانمندی اقتصادی می‌توان نسبت به  توسعه صنایع و خدمات مرتبط با اقتصاد روستا برای استفاده حداکثری از ظرفیت تولیدی و اشتغال‌زایی روستایی اقدام کرد.

بخش کشاورزی نقش مهمی در فرایند توسعه اقتصادی برای کاشت محصولات مختلف بر اساس توانمندی‌های مناطق دارد که در زمینه وجود نیروی تحصیل‌کرده در رشته‌های مرتبط با کشاورزی نقش اثرگذار دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها در بخش کشاورزی یکی از اولویت‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی است اظهار داشت: در این راستا توجه ویژه‌ای به طرح‌های اشتغال‌زایی در بخش کشاورزی شده است.

کشت محصولات گلخانه‌ای یکی از اولویت‌های مهم استان است

ضرغام حیدریه با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه تولید محصولات کشاورزی از جایگاه مهم و ممتاز برخوردار است افزود: علاوه بر کشت در فضا باز، کشت گلخانه‌ای یکی از اولویت‌های مهم استان است که حمایت‌های ویژه از سرمایه‌گذاران در این حوزه می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر، افزایش توانمندی‌های حرفه‌ای و بسترسازی اشتغال ویژه دانش‌آموختگان رشته‌های شیلات و آبزیان را یکی از اولویت‌ها دانست و افزود: استان بوشهر در عرصه آبزیپروری از توانمندی‌های بالایی برخوردار است که بر اساس آمارها بیش از 60 درصد میگو پرورشی کشور در  استان بوشهر تولید و عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های متعددی در عرصه‌های تولید محصولات کشاورزی و آبزیپروری در استان بوشهر وجود دارد خاطر نشان کرد: بر اساس ظرفیت‌‌های نقاط مختلف استان بوشهر مجوزهای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و گلخانه‌ای صادر می‌شود.

بیش از 280 میلیارد تومان در بخش کشاورزی سرمایه‌گذاری می‌شود

حیدریه  از صدور بیش از  75 مجوز سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی خبر داد و گفت: برای اجرا این طرح‌ها بیش از 280 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر مجوزهای یاد شده را در ایجاد گلخانه برای تولید محصولات کشاورزی، پرورش قارچ، دام و طیور، آبزیپروری و فرآوری محصول دانست و بیان کرد: این مجوزها با پیش‌بینی اشتغال‌زایی 400 نفر صادر شده است.

زمینه فروش و صادرات محصولات کشاورزی استان بوشهر فراهم شود15 هزار تن میگو پرورشی استان بوشهر برداشت شدبازار روسیه برای صادرات خرما استان بوشهر هدف‌گذاری شده است

وی با اشاره به روند رو به رشد سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد : هر چند هزینه‌های تولید در 2 سال اخیر افزایش چشمگیری یافته ولی با افزایش بهره‌وری به واسطه بکارگیری نهاده دانش در تولید، می‌توان به آینده صنعت کشاورزی امیدوار بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر از ساماندهی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی خبر داد و خاطر نشان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر با ایجاد و ساماندهی بیش از 40 مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی در سراسر استان، آمادگی لازم برای ارائه خدمات و مشاوره‌های فنی و اقتصادی به سرمایه‌گذاران و فعالان بخش کشاورزی دارد.

انتهای پیام/190/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید محصولات کشاورزی سرمایه گذاری در بخش یکی از اولویت ها بخش کشاورزی سرمایه گذاران میلیارد تومان اشتغال زایی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد