Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر مسئول آموزش و عضویت سازمان نظام مهندسی استان بوشهر عنوان کرد: دوره های ارتقاء پایه پروانه اشتغال به کار مهندسان در مجموعه نظام مهندسی مصوب شده که عناوین دوره ها بر حسب تصمیم کمیته آموزش در رشته‌های مختلف و بر اساس نیاز هر استان تعریف شده است.

عبدالرضا فقیه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به شرایط برگزاری دوره‌های آموزشی اظهار کرد: پیش ثبت‌نام در تمام عناوین دوره ها انجام شده و پس از ثبت‌نام هر کدام متقاضی بیشتری داشته باشد، انتخاب استاد که دارای شرایط خاص و مجوز از وزارت راه و شهرسازی و همچنین پروانه آموزش دوره ها است انجام شده و سپس دوره برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از مشخص شدن دوره ها در کمیته آموزش ثبت نام و سپس هماهنگی برگزاری با مجری آموزشی انجام می‌شود که امسال در استان بوشهر جهاد دانشگاهی این کار را بر عهده گرفته است.

این مسئول تاکید کرد: روال دوره های ارتقاء پایه به این صورت است که در ۷ رشته عمران، معماری، شهرسازی، مکانیک، برق، نقشه برداری و عمران-معماری عناوین دوره ها تدوین شده و سپس در پایه های مختلف برگزار می‌شود.

فقیه ادامه داد: منابع آموزشی برای کلیه رشته‌ها در درجه اول مباحث مقررات ملی ساختمان و دستورالعمل های وزارت مسکن و شهرسازی و سایر منابع مورد نیاز نیز با توجه به سرفصل تعریف شده دوره ها با اولویت منابع معتبر آموزش داخلی و مورد استفاده در دانشگاه‌ها و مراکز حرفه ای و سایر منابعی که مدرس با نظر کمیته آموزش استان تعیین می‌کند می باشد.

وی توضیح داد: نظام مهندسی استان بوشهر بیش از ۵ هزار و ۵۴۰ نفر عضو دارد که حدود ۲ هزار و ۱۹۵ نفر مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار هستند.

مسئول آموزش و عضویت سازمان نظام مهندسی استان بوشهر عنوان کرد: کسانی که کد دارند و به تازگی پروانه اخذ می کنند، نیاز به دوره‌های ارتقاء از پایه ۳ به ۲ دارند و پس از گذشت ۴ سال و شرکت در دوره ها به پایه دو ارتقاء یابد و پس از ۵ سال در دوره های جدیدی شرکت نمایند تا به پایه یک ارتقاء یابد. در واقع حدود ۹ سال زمان لازم است که در صورت شرکت منظم در دوره ها به پایه یک دست یابند.

عبدالرضا فقیه بیان کرد: این دوره‌ها برای ارتقاء مهندسان اهمیت بسیاری دارد و بر اساس دستورالعمل یک مرکز یا دانشگاه که زیر نظر وزارت علوم است باید آنها را برگزار نماید. بنابراین با دانشگاه‌ها وارد مذاکره می‌شود و با هر کدام که شرایط بهتری داشته باشد قرارداد و تفاهم‌نامه منعقد می‌شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر برای برگزاری دوره‌ها به صورت آنلاین و حضوری با جهاد دانشگاهی تفاهم صورت گرفته است البته به علت شیوع کرونا فعلاً برنامه‌ای برای اجرای دوره‌های حضوری نداریم.

این مسئول خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی بستر خوبی برای برگزاری این دوره‌ها دارد و هفته گذشته نیز دو دوره مبانی سلامت، ایمنی و بهداشت HSE و دوره تاسیسات برقی ساختمان‌ها برای مهندسین عمران و معماری برگزار گردید که شرکت‌کنندگان از کیفیت این دوره‌ها رضایت داشتند.

مسئول آموزش و عضویت سازمان نظام مهندسی بوشهر تصریح کرد: بعد از هر دوره فرم نظرسنجی توسط شرکت کنندگان پر می‌شود که الان نیز بر روی سامانه جهاد دانشگاهی قرار داده شده و از مهندسین به صورت آنلاین نظرسنجی در خصوص کیفیت اساتید و آموزش‌هایی که در دوره‌ها ارائه شده اخذ می‌شود، که خوشبختانه طی دوره‌های اخیر نظارت حداکثری مهندسان جلب شده است.

وی در خصوص چشم انداز دوره‌های آینده گفت: در طول سال ممکن است تعداد دوره‌ها به ۵۰ یا ۶۰ دوره برسد و اگر شرایط مهیا باشد حدود ۲ هزار نفر در طول سال تحت خدمات آموزشی قرار می گیرند.

عبدالرضا فقیه مدت دوره‌ها بستگی به رشته و صلاحیت پایه دارد، گفت: سالانه دوره‌های ابلاغ شده نیز بیشتر می‌شود و عنوان دوره جدید برای رشته های مختلف ابلاغ می‌شود، همچنین دوره های جدید برای نفرات جدید به زودی ابلاغ خواهد شد.

این مسئول تاکید کرد: کمیته آموزشی در نظام مهندسی استان بوشهر متشکل از پنج نفر است که از طرف هیئت مدیره سازمان در هر استان برای یک دوره سه ساله انتخاب می‌شود و از هر رشته مهندسی نمایندگانی در این کمیته حضور دارد. همچنین هیئت مدیره اعضای هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی نیز هر ۳ سال یک‌‍‌بار از طریق انتخابات عمومی تعیین می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی وزارت راه و شهرسازی وزارت علوم بوشهر مکانیک سازمان نظام مهندسي استان بوشهر نظام مهندسی استان بوشهر سازمان نظام مهندسی دوره های ارتقاء جهاد دانشگاهی کمیته آموزش دوره ها دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل