Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهاجری ظهر یکشنبه در نشست بررسی معادن استان اظهار داشت: اگر معادن استان می‌خواهد پویاتر باشد باید از ظرفیت‌های منابع طبیعی و سازمان نظام مهندسی و کشاورزی، بمنظور کاهش تخریب اراضی ملی و برداشت اصولی از طبیعت استفاده کند.

وی ادامه داد: اکنون حدود ۶۵ درصد از معادن استان عملا غیر فعال است و فعال کردن آنها به طوری که کمترین آسیب به طبیعت و اراضی ملی و بستر رودخانه ها پیش بیاید از دغدغه های ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر ادامه داد: هر نوع اقدامی در طبیعت به معنای دستکاری در طبیعت است که در این بین معدن هم که ثروتی عمومی است نوعی دستکاری در طبیعت محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: این دستکاری یا تخریب در راستای بهره برداری از منابع و ثروت کشور باید به گونه‌ای باشد که هم منافع آیندگان را تامین کند و هم آنچه را که در این فرایند احیانا تخریب می شود احیا و بازسازی کند که در این صورت شرایط توسعه پایدار در طبیعت به وقوع پیوسته است.

مهاجری کمک به آموزش و ترویج اصول صحیح مهندسی در بخش‌های مختلف تولید و ارتقای دانش فنی و کیفیت کار پروژه‌های مرتبط را یکی از وظایف ذاتی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان دانست و تاکید کرد که دستگاه‌ها بیش از پیش از این ظرفیت استفاده کنند.

وی به ویژگی‌های توسعه پایدار در جهان توسعه یافته اشاره و خاطرنشان کرد: معادن وقتی می تواند بعنوان بخشی مهمی از طرح‌های توسعه ملی در ایران مطرح باشد که طرح‌های توسعه‌ای خود را با استفاده از دانش متخصصان و مهندسان منابع طبیعی به سرانجام برساند و گرنه توسعه پایداری حاصل نخواهد شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر تصریح کرد: به باور بسیاری از کارشناسان، ما اکنون در مدیریت توسعه پایدار و عملکرد معادن با نگرانی‌هایی در زمینه تخریب طبیعت روبرو هستیم و ما آماده هر گونه همکاری با طرح های توسعه ای معادن در استان هستیم.

کد خبر 4317333

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر راهپیمایی روز قدس بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی ماه مبارك رمضان روز جهانی قدس مشهد شهرکرد گرگان شیراز یاسوج شب قدر خرم آباد خطبه های نماز جمعه امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۸۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات

محمد رمضانی، مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف درمورد فعالیت‌های امنای موقوفات گفت: با توجه به این‌که مشخصاً ما در حوزه‌ی امنای موقوفات فعالیت می‌کنیم ظرفیت امنای موقوفات هم، در همین راستاست و هدفمان این است که یک انرژی و توان خارج از مجموعه وارد سازمان اوقاف شود و در اهداف وقف نقش آفرینی کند. چون وقف مردمی است و جامعه هدف نهایی وقف، کمک کردن به مردم با توجه به نیاز‌های منطقه و تشخیص‌هایی است که موقوفات را وقف کرده‌اند و به همین دلیل، از ظرفیت‌های مردمی استفاده می‌کنیم و افراد دلسوز در این حوزه به موقوفات کمک می‌کنند تا اجرای نیت در موقوفات مختلف به بهترین شکل صورت بگیرد.

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف تصریح کرد: تقریباً در سه سال گذشته که استفاده از ظرفیت‌ها را شروع کرده ایم حدود ۱۳۵۰ نفر امین در کشور داریم که البته این تعداد تا ۲ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد و این ۱۳۵۰ نفر در قالب ۷۵۰ نفر در کل کشور ساماندهی شده‌اند و تلاش می‌کنیم برای هر منطقه هیئت امنایی تعیین کنیم که این هیئت امنا، ادارات اوقاف ما را در مسیر مأموریت‌های خود یاری می‌دهند و اتفاق‌های خوبی رخ داده است تا جایی‌که هر جا امنا به صورت جدی ورود پیدا کردند به این خاطر که متناسب با نیاز‌های هر موقوفه انتخاب شدند و افراد دارای صلاحیت با تخصص و تجربه کافی ورود پیدا کردند جهش خوبی در زمینه احیای موقوفات اتفاق افتاد.

رمضانی مطرح کرد: در نمایشگاه اخیر، دستاورد‌های هیئت امنا به نمایش گذاشته شد و واقعاً قابل مقایسه نیست. البته قبلاً هم کار موقوفات انجام می‌شده است ولی به دلیل حجم زیاد کارها، همکاران واقعاً نمی‌رسیدند همه کار‌ها را به سرعت انجام دهند. ضمن این‌که افراد معمولاً نگاه متفاوتی به موقوفات و بهره‌وری از آن دارند و تحولات چشمگیری اتفاق افتاده است. 

مدیر کل امور امنا و متولیان موقوفات سازمان اوقاف افزود: امیدواریم در سال‌های آینده بتوانیم نمایشگاه اخیر را صرفاً با هیئت امنای موقوفات داشته باشیم. زیرا فکر می‌کنم ظرفیت موقوفات به حدی است که خودشان می‌توانند نمایشگاهی مثل نمایشگاه اخیر را برای دستاورد‌های نهاد وقف ترتیب دهند و خروجی‌ها و اتفاق‌هایی که در موقوفات مختلف رقم زدند را به نمایش بگذارند و به صورت مقایسه ای، آمار و ارقام و اطلاعاتی را در اختیار دوستان قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • کرفس کوهی، دارویی نهفته در دل طبیعت؛ گنجی که به تاراج می‌رود